top of page
header-afbeelding-erwin-de-vloerenspecialist.jpg

UW PERSOONLIJKE VAKMAN

Maak kennis met de Vloerenspecialist uit Giessen

Erwin Pruysen is al meer dan 30 jaar werkzaam als parketteur en vloerenlegger. In die jaren heeft Erwin een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd die hem zelfs de titel 2e beste parketlegger van Europa heeft opgeleverd. Daarnaast heeft hij ook twee keer de titel van Nederlands kampioen verdiend. Dit bevestigd zijn ongeëvenaarde vakmanschap en zijn vermogen om uit te blinken in zijn vakgebied.

Door de jaren heen heeft de Vloerenspecialist uit Giessen ervaring opgedaan met alle soorten vormen van vloeren leggen met uiteenlopende materialen zoals hout, PVC en laminaat. Ook voor trappen en renovatie is Erwin Pruysen de beste keuze.

Het bewijs:

Recensie Facebook

"Erwin De Vloerenspecialist is zeer vakkundig. Hij werkt heel netjes en zorgvuldig. Onze houten vloer heeft hij naar alle tevredenheid gelegd en afgewerkt."

vijf-sterren-beoordeling.png
Eiken-visgraat-vloer-met-band-en-bies-6-Afwerking-gelakt.jpg

Samen stellen we jouw droomvloer samen

Bij de Vloerenspecialist Giessen staan we voor je klaar om samen de perfecte vloeroplossing voor jouw huis te vinden. Onze aanpak begint altijd met jouw wensen, de beoogde toepassing en jouw budget. Of het nu gaat om de tijdloze charme van hout, de praktische eigenschappen van laminaat, of de duurzaamheid van PVC, we hebben voor elke keuze een oplossing. Bij de Vloerenspecialist Giessen, onder leiding van de ervaren vakman Erwin Pruysen, kun je vertrouwen op expertise en vakmanschap om jouw droomvloer te realiseren.

Benieuwd naar al onze diensten? Bekijk hier onze PVC-vloeren pagina, hier onze Laminaat-vloeren pagina, en hier onze Houten-vloeren pagina.

Vakmanschap & maatwerk garantie:

Betrouwbaar en zekerheid

Met de vakmanschap en maatwerkgarantie ben je er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. De ambachtelijke vaardigheid van de Vloerenspecialist Giessen is internationaal gelauwerd door vakjury's tijdens vloerenlegkampioenschappen!

Onze vakman Erwin Pruysen is in 2004 namelijk Nederlands kampioen geworden, en in 2006 nogmaals en in 2004 zelfs 2e op het Europees kampioenschap. Dit is niet alleen een glanzende prestatie voor Erwin, maar het is ook een tastbaar bewijs van de uitmuntende kwaliteit die Vloerenspecialist Giessen kan leveren. Het benadrukt ons streven naar perfectie en vakmanschap in elke vloer die we creëren, omdat we geloven dat je alleen het allerbeste verdient.

vakamanschap-en-maatwerk-garantie.jpg
bottom of page