top of page
Hongaarse punt (PVC) (3).jpg

PVC VLOEREN

Ontdek onze ruime collectie PVC-vloeren met diverse patronen en designs. Bij de Vloerenspecialist-Giessen realiseren we jouw droomvloer van aanschaf tot installatie met onze professionele legservice. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen graag de tijd voor jou, zelfs 's avonds, om jou van dichtbij kennis te laten maken met onze stalen en zo de perfecte match te vinden voor jouw ruimte.

 

Onze PVC-vloeren zijn buitengewoon slijtvast en zeer sterk. Ze lenen zich perfect voor gebruik in combinatie met vloerverwarming en -koeling, zorgen voor een geluiddempende en stille omgeving, zijn duurzaam, waterbestendig, en de kwaliteit is dermate hoog dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout.

 

Je kunt een gratis offerte aanvragen om de kostprijs van jouw favoriete PVC-vloer te ontdekken. Hieronder kun je inspiratie opdoen met verschillende PVC-vloeren die wij aanbieden. Neem vandaag nog de eerste stap naar jouw droomvloer!

Ben je benieuwd naar wat voor vloeren wij nog meer aanbieden? Bekijk de pagina diensten om een impressie te krijgen over onder andere onze laminaat-vloeren en houten vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor we altijd een vloer hebben dat perfect bij jou past. Realiseer vandaag nog jouw droomvloer, van aanschaf tot perfecte plaatsing bij de Vloerenspecialist-Giessen. 

PVC-PROJECTEN

Bij de Vloerenspecialist-Giessen zijn we trots op het vakmanschap waarmee we PVC-vloeren installeren. Hieronder vind je een selectie van diverse projecten die we vakkundig hebben uitgevoerd voor een aantal klanten. Deze projecten illustreren niet alleen de duurzaamheid van onze PVC-vloeren, maar ook de veelzijdigheid ervan in verschillende omgevingen, designs, en kleuren. 

  • Facebook

MEER VAN ONZE PROJECTEN BEKIJKEN? VOLG ONS OP FACEBOOK

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Bij de Vloerenspecialist-Giessen bieden we een uitgebreid scala aan PVC-vloeren in tientallen diverse kleuren en designs.

Samen vinden we de perfecte vloer die past bij jouw stijl en behoeften. Van advies tot aankoop en professionele plaatsing, wij staan voor je klaar. Maak je droomvloer samen met ons werkelijkheid!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een vloer die de essentie van jouw ruimte vangt. Wij komen zelfs 's avonds bij je langs met stalen voor de perfecte match. 

Vraag hier een gratis offerte aan, of kom direct met ons in contact via 0651004391 of erwin@devloerenspecialist.com

Internationaal erkend voor vakmanschap: Trots bekroond door vakjury's tijdens vloerenlegkampioenschappen!

Met de vakmanschap en maatwerkgarantie ben je er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. De ambachtelijke vaardigheid van de Vloerenspecialist Giessen is internationaal bekroond door vakjury's tijdens vloerenlegkampioenschappen!

Onze vakman Erwin Pruysen is in 2004 namelijk Nederlands kampioen geworden, in 2006 nogmaals en in 2004 zelfs 2e op het Europees kampioenschap. Dit is niet alleen een glanzende prestatie voor Erwin, maar het is ook een tastbaar bewijs van de uitmuntende kwaliteit die Vloerenspecialist Giessen kan leveren. Het benadrukt ons streven naar perfectie en vakmanschap in elke vloer die we creëren, omdat we geloven dat je alleen het allerbeste verdient.

vakmanschap en maatwerk garantie

Samen stellen we jouw droomvloer samen

Bij de Vloerenspecialist Giessen staan we voor je klaar om samen de perfecte vloeroplossing voor jouw huis te vinden. Onze aanpak begint altijd met jouw wensen, de beoogde toepassing en jouw budget. Of het nu gaat om de tijdloze charme van hout, de praktische eigenschappen van laminaat, of de duurzaamheid van PVC, we hebben voor elke keuze een oplossing. Bij de Vloerenspecialist Giessen, onder leiding van de ervaren vakman Erwin Pruysen, kun je vertrouwen op expertise en vakmanschap om jouw droomvloer te realiseren.
bottom of page