top of page

Wilt u ook een stukje maatwerk in huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op

De Vloerenspecialist Giessen is met meer dan 30 jaar ervaring de beste keuze voor het leggen van uw nieuwe vloer of de renovatie van uw bestaande vloer of trap. Sinds de oprichting van de Vloerenspecialist-Giessen staan we bekend om ons vakmanschap en maatwerk. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat we je kunnen bieden, en natuurlijk voor een gratis offerte. We kijken ernaar uit om u te helpen!
De Vloerenspecialist Giessen, Erwin Pruysen.
Parallelweg 7
4283 GR Giessen
+31(0)651004391
erwin@devloerenspecialist.com
  • Facebook

Vakmanschap & maatwerk garantie:

Betrouwbaar en zekerheid

Met de vakmanschap en maatwerkgarantie ben je er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. De ambachtelijke vaardigheid van de Vloerenspecialist Giessen is internationaal gelauwerd door vakjury's tijdens vloerenlegkampioenschappen!

Onze vakman Erwin Pruysen is in 2004 namelijk Nederlands kampioen geworden, in 2006 nogmaals en in 2004 zelfs 2e op het Europees kampioenschap. Dit is niet alleen een glanzende prestatie voor Erwin, maar het is ook een tastbaar bewijs van de uitmuntende kwaliteit die Vloerenspecialist Giessen kan leveren. Het benadrukt ons streven naar perfectie en vakmanschap in elke vloer die we creëren, omdat we geloven dat je alleen het allerbeste verdient.

vakamanschap-en-maatwerk-garantie.jpg

Tips

bottom of page