top of page
Eiken visgraat vloer met band en bies (9) - Afwerking gelakt.jpg

PARKET VLOEREN

Je wilt een houten vloer kopen en direct laten leggen, dan ben je bij de Vloerenspecialist-Giessen aan het juiste adres. Maar waarom zou je voor ons kiezen?

 

- Brede collectie: Diverse patronen en designs.

- Ervaring: Meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van diverse uiteenlopende vloeren waardoor er meer dan voldoende kennis binnen het vak is.

- Kwaliteitsgarantie: Met onze ruime ervaring ben je verzekerd van een puik staaltje vakwerk!

- Vakmanschap: Ons vakmanschap is meerdere malen (inter) nationaal bekroond door vakjury’s. (Erwin is 2x Nederlands kampioen geworden, in 2004 en in 2006. In 2004 zelfs 2e op een Europees kampioenschap.

- Complete service: Van aanschaf tot professionele installatie.

- Flexibiliteit: Wij komen ook 's avonds met stalen langs.

- Persoonlijk advies: Bij ons staat persoonlijk advies hoog in het vaandel. We zorgen er altijd voor dat we tot een keuze komen die echt bij jou past. 

 

 

Voordelen van onze houten vloeren:

- Renovatie: Geef je houten vloer een opknapbeurt met onze renovatiediensten.

- Stijlen: Inclusief visgraat, Hongaarse punt, en andere verfijnde details.

- Duurzaamheid: Onze parketvloeren combineren klasse met duurzaamheid.

- Uitstraling: Geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs.

 

Gratis offerte: Bij de Vloerenspecialist-Giessen kun je nu gratis een offerte aanvragen. Ontdek vandaag nog de kostprijs van jouw favoriete Houten-vloer.

Contact: De mogelijkheden bespreken? Bel ons op 0651004391 of e-mail naar erwin@devloerenspecialist.com.

 

Bij de Vloerenspecialist Giessen draait alles om jouw persoonlijke voorkeuren. Neem vandaag nog de eerste stap naar jouw droomvloer, van aanschaf tot perfecte plaatsing!

HOUTEN-PROJECTEN

Bij de Vloerenspecialist-Giessen zijn we trots op het vakmanschap waarmee we houten-vloeren installeren. Hieronder vind je een selectie van diverse projecten die we vakkundig hebben uitgevoerd voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Deze projecten illustreren niet alleen de duurzaamheid van onze houten-vloeren, maar ook de veelzijdigheid ervan in verschillende omgevingen, designs, en kleuren. 

  • Facebook

MEER VAN ONZE PROJECTEN BEKIJKEN? VOLG ONS OP FACEBOOK

GRATIS OFFERTE 

 
 

 

 

De Vloerenspecialist-Giessen

4283 GR Giessen, Parallelweg 7

 
 

 

 

  • Facebook

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Bij de Vloerenspecialist-Giessen bieden we een uitgebreid scala aan houten-vloeren in diverse patronen en designs. Bij ons kun je zowel je vloer kopen als laten leggen. 

Samen vinden we de perfecte vloer die past bij jouw stijl en behoeften. Van advies tot aankoop en professionele plaatsing, wij staan voor je klaar. Maak je droomvloer samen met ons werkelijkheid!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een vloer die de essentie van jouw ruimte vangt. Wij komen zelfs 's avonds bij je langs met stalen voor de perfecte match. 

Vraag hier een gratis offerte aan, of kom direct met ons in contact via 0651004391 of erwin@devloerenspecialist.com

Internationaal erkend voor vakmanschap: Trots bekroond door vakjury's tijdens vloerenlegkampioenschappen!

Met de vakmanschap en maatwerkgarantie ben je er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. De ambachtelijke vaardigheid van de Vloerenspecialist Giessen is internationaal bekroond door vakjury's tijdens vloerenlegkampioenschappen!

Onze vakman Erwin Pruysen is in 2004 namelijk Nederlands kampioen geworden, in 2006 nogmaals en in 2004 zelfs 2e op het Europees kampioenschap. Dit is niet alleen een glanzende prestatie voor Erwin, maar het is ook een tastbaar bewijs van de uitmuntende kwaliteit die Vloerenspecialist Giessen kan leveren. Het benadrukt ons streven naar perfectie en vakmanschap in elke vloer die we creëren, omdat we geloven dat je alleen het allerbeste verdient.

vakmanschap en maatwerk garantie

Samen stellen we jouw droomvloer samen

Bij de Vloerenspecialist Giessen staan we voor je klaar om samen de perfecte vloeroplossing voor jouw huis te vinden. Onze aanpak begint altijd met jouw wensen, de beoogde toepassing en jouw budget. Of het nu gaat om de tijdloze charme van hout, de praktische eigenschappen van laminaat, of de duurzaamheid van PVC, we hebben voor elke keuze een oplossing. Bij de Vloerenspecialist Giessen, onder leiding van de ervaren vakman Erwin Pruysen, kun je vertrouwen op expertise en vakmanschap om jouw droomvloer te realiseren.

Vloer kopen inclusief laten leggen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
bottom of page