top of page
header-afbeelding-hongaarse-punt-04.jpg

WIJ HELPEN JOU BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE VLOER!

Samen stellen we jouw droomvloer samen

Bij de Vloerenspecialist Giessen staan we voor je klaar om samen de perfecte vloeroplossing voor jouw huis te vinden. Onze aanpak begint altijd met jouw wensen, de beoogde toepassing en jouw budget. Of het nu gaat om de tijdloze charme van hout, de praktische eigenschappen van laminaat, of de duurzaamheid van PVC, we hebben voor elke keuze een oplossing. Bij de Vloerenspecialist Giessen, onder leiding van de ervaren vakman Erwin Pruysen, kun je vertrouwen op expertise en vakmanschap om jouw droomvloer te realiseren.

Benieuwd naar al onze diensten? Bekijk hier onze PVC-vloeren pagina, hier onze Laminaat-vloeren pagina, en hier onze Houten-vloeren pagina.

PVC:

De beste keuze

Bij ons vind je PVC-vloeren met een uitgebreide selectie aan patronen en designs. Onze PVC-vloeren zijn buitengewoon slijtvast en zeer sterk. Ze lenen zich perfect voor gebruik in combinatie met vloerverwarming en -koeling, zorgen voor een geluiddempende en stille omgeving, zijn duurzaam, waterbestendig, en de kwaliteit is dermate hoog dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout.

PVC-vloer-2.jpg

PVC-PROJECTEN

Bij de Vloerenspecialist-Giessen zijn we trots op het vakmanschap waarmee we PVC-vloeren installeren. Hieronder vind je een selectie van diverse projecten die we vakkundig hebben uitgevoerd voor een aantal klanten. Deze projecten illustreren niet alleen de duurzaamheid van onze PVC-vloeren, maar ook de veelzijdigheid ervan in verschillende omgevingen, designs, en kleuren. 

  • Facebook

MEER VAN ONZE PROJECTEN BEKIJKEN? VOLG ONS OP FACEBOOK

VLOERENSPECIALIST GIESSEN

bottom of page